Фуршетне меню

 Канапки    
  Вага, гр Ціна, грн.
"Овочева" (огірок, помідор чері, перець)  30 15
"Сало з огірком"  (мелене сало, чорний тост, корнішон)  20 15
"Буженина з чері" (білий тост, масло, чері, шинка)  20 18
"Шинка з чері" (білий тост, масло, чері, шинка)  20 18
"Салямі з чері" (білий тост, масло, чері, ковбаса)  20 18
"Моцарелла з чері" (сир моцарелла, чері, базилік)  25 20
"Бринза з виноградом" (бринза, виноград, базилік)  30 20
"Оселедець з чорним хлібом" (оселедець, масло, лист салату, хліб)  20 18
"Сьомга з лимоном" (с/с сьомга,  білий тост, вершкове масло, лимон, маслина)  25 30
"Цезар" (смажена курка, чері, білий тост, лист салату, соус)  25 25
     
Міні - млинці, роли    
"З сьомгою та сиром" (с/с сьомга, сир "Буко", зелень, лимон, млинець) (3 рола) 80 50
"З червоною ікрою" (червона ікра, вершкове масло, лимон, млинець) (1 млинчик) 40 40
"З м'ясом" (м'ясний фарш, млинець) (1 млинчик) 60 30
"З фетою і зеленню" (сир "Фета", зелень, млинець) (4 рола) 50 30
     
Слойки    
Слойки з лососем 30 шт*40гр 450
Слойки з беконом 30 шт*40гр 450
     
Тарталетки    
"З сирним салатом" (плавлений сирочок, часник, майонез) 25 15
"З червоною ікрою" (ікра, вершкове масло)  20 30
"З куркою та грибами" (курка, печериці, вершки)  50 30
"З куриным паштетом" (паштет, зелень, тарталетка) 30 25
     
Солодкі страви та десерти    
"Шоколадно-ванільний мус" (шот)  40 30
"Крем-карамель з фруктовим желе" (шот)   45 30
"Пана-кота з ванільним мусом" (шот)  45 30
"Пана-кота з малиновим мусом" (шот)  45 30
"Ванільний мус" (шот)  40 30
"Міні-Наполеон" 70 30
"Міні-Чізкейк" 50 30
"Рафаелло" 50 30
"Шоколадний кексик"  60 30

 

ЗАВАНТАЖИТИ Фуршетне меню в Excel з можливістю самостійно створити своє меню.

2009 - 2016 © Етнографічний комплекс «Українське село»