Банкетне меню

Тут їли разнії cтрави, і все з полив'яних мисок,

І самі гарнії приправи з нових кленових тарілок:

Свинячу голову до хріну і локшину на переміну,

Потім з підлевою індик; на закуску куліш і кашу,

Лемішку, зубци, путрю, квашу і з маком медовий шулик.

І кубками пили слив'янку, мед, пиво, брагу, 

сирівець, горілку просту і калганівку…

і це лише початок!!! Як бачимо бенкетувати для українців – ще й так, щоб столи ломилися – справа честі. А бенкетувати в "Українському селі" – отримувати насолоду тілом і душею. Тож, мерщій до колиби "Поїхали!". Адміністратор колиби радо допоможе Вам обрати серед безлічі колоритних страв банкетного меню саме ті, що смакуватимуть усім Вашим гостям.

Якщо ж у Вас є бажання самостійно обрати страви для Вашого свята та підрахувати його вартість, тоді до Ваших послуг БАНКЕТНЕ МЕНЮ в Excel (скачайте і самостійно скомплектуйте банкет на свій смак). 

Прийміть до уваги і наші поради:

Визначтесь, скільки гостей ви плануєте запросити.

  • Необхідну кількість блюд для банкету зручно формувати, виходячи з кількості столів, за якими будуть розміщатися гості. У наших залах колиби «Поїхали!»за одним столом, з яких формуватимуть спільний банкетний стіл, можуть розміститись 4 особи, а в банкетній залі «Трапезна» – 5–6 гостей. Поділіть загальну кількість запрошених гостей на кількість осіб, що розміщуються за один стіл обраної Вами зали, і отримаєте кількість столів, на які потрібно подати однаковий набір страв.

Перший стіл – закусочний. 

  • За цим столом гості пригощаються холодними і гарячими закусками. Замовте холодні закуски щедро, адже саме вони справляють перше враження на запрошених гостей. Пам’ятаймо, що гості приходять зголоднілими, тому наїдків має бути вдосталь. Радимо обрати: 3 види салатів по одній порції на кожен стіл, соління, 2 види рибних і 2 види м’ясних холодних закусок, сирну закуску, пиріжечки, узвар чи компот. Фарширована щука надасть вашому святу особливої урочистості. Можна разом з холодними закусками подати фруктове асорті, яке додатково збагатить стіл, а чимало гостей із задоволенням чергують або поєднують фрукти із солоними закусками. Гарячі закуски подають за першим столом за 20–30 хв. після початку банкета. Це можуть бути вертуни, голубці, деруни, млинці, вареники чи інші страви із запропонованих у банкетному меню колиби «Поїхали!». Бажано обрати не менше двох видів серед гарячих закусок.

Другий стіл – основні гарячі страви. 

  • Зазвичай, такі страви подаються через годину від початку банкету. Оберіть основні страви, враховуючи гастрономічні прихильності ваших гостей: м’ясо (телятина, свинина), птиця чи риба. Кількість порцій кожної страви варто замовити з розрахунку 100 г на особу. Якщо ви хочете здивувати своїх гостей – замовте для них свинячу ногу в медовій заквасці, яку подадуть у феєрверкові з вогняних іскор. Такого вони точно не їли! Під час цього столу до основного гарячого варто замовити гарнір: печену картопельку, овочі з грилю чи будь-який із запропонованих у меню, краще два види.

Третій стіл – солодкі страви. 

  • Асорті з млинців чи пирогів, торт приємно вразять ваших гостей особливим смаком.

Рекомендована вага їжі на 1 особу: для чоловіків – 1200 г/особа, для жінок – 1000 г /особа (без напоїв). Якщо ваше свято без алкогольних напоїв – вагу варто зменшити на 200 г, як для чоловіків так і для жінок. Добираючи кількість страв, обов’язково враховуйте тривалість свята.

Вартість: від 700 грн. з особи + 10% за обслуговування.

Алкогольні напої: гостям «Українського села» дозволяється привозити для банкетів свої алкогольні напої за умови попереднього узгодження з адміністратором та сплати за послуги коркового збору. Також є можливість замовити напої з нашого алкогольного меню зі знижкою 25% для банкетів.

Замовнику категорично забороняється приносити для банкетного столу свої продукти або страви! 

З адміністратором колиби «Поїхали!» можна порадитись, завітавши до нас або за тел. 099-600-8-500

 

БАНКЕТНЕ МЕНЮ КОЛИБИ "ПОЇХАЛИ!"

  ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ
  Вага, гр Ціна, грн.
Щука фарширована (від 2 кг) 1000 700
Лосось власного посолу 100 210
Тарілка французьких сирів (дор блю, камамбер, пармезан) від 3-х порцій (150/30/20) 200 210
Фермерське сало з часником (100/50) 150 82
"Козацький перекус" (ковбик, рулет курячий з сиром і курагою, буженинка) 200 155
Холодець з хріном (від 2 кг) 500 250
Печінковий торт (від 3 порцій) 500 300
Українські роли (млинець з сиром Каліфорнія, слабосолоним лососем та зеленню) 200 245
Паштет з курячою печінкою, мелене сало з часником та зеленню, ікра з баклажанів, з тостами з багету (100/100/100) 300 125
Ковбаса домашня з гірчицею (150/30) 180 128
Овочева нарізка "Родичі гарбузові" 200 95
Оселедчик з цибулею "Козак за Дунаєм" (100/50) 150 86
"Тещин язик" (варений телячий язик, майонез, хрін) (100/50) 150 130
Маслини 100 95
Оливи 100 95
САЛАТИ
Лимони  100 35
Капризуля (помідори, моцарела, соус песто) 200 119
Цезар (мікс салат, курка, бекон, чері, перепелині яйця, пармезан, сухарики) 200 155
Грецький зі свіжих овочів та сиром фета  200 145
Олів'є з язиком (картопля, морква, цибуля,яєчко, зелений горошок, язик, майонез) 200 108
Олів'є з куркою (картопля, морква, цибуля,яєчко, зелений горошок, курнка, майонез) 200 98
Вінегрет (буряк, морква, картопля, цибуля, солоний огірок, квасоля, домашня олійка) 200 76
Оселедець під шубою (оселедчик, цибулька, картопля, морква, буряк)  200 98
Мікс салат з авокадо, лососем та медово-гірчичним соусом 200 165
Салат із запеченого бурячку з руколою, в’яленими помідорами, кедровими горішками, сиром пармезан під гірчичним соусом 200 169
"Від Солохи" (слабосолена сьомга, картопля, мікс салат, томати з соусом бальзаміко, сир пармезан) 200 165
«До чарочки» (відварна телятина, солоні огірки, маринований перець і гриби, оливи, маслини) 200 165
СОЛІННЯ, МАРИНАДИ, КВАШЕННЯ
Огірочки з бочки 100 35
Помідори з діжки 100 35
Капуста квашена 100 35
Перець маринований 100 35
Баклажани солоні  з перцем 100 35
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
Деруни з бринзою (200/45) 245 86
Деруни зі сметаною (200/45) 245 86
Деруни зі шкварками (200/45) 245 86
Деруни з грибами та вершками (200/45) 245 86
Чебуреки з телятиною (250/50) 300 136
Пиріг з лососем та шпинатом 150 108
Кров'яночка  з салом 300 155
Вертуни м’ясні з грибами та бринзою (від 5 порцій) 200 159
Голубці з м'ясом та рисом, сирно-часниковим соусом (від 5 порцій) 200 136
Індиче філе під журавлиново-апельсиновим соусом з карамелізованою морквою (250/50) 300 240
Крильця курячі під гострим соусом 250 128
МЛИНЦІ КОЗАЦЬКІ (без сметани і меду)
З м’ясом  200 95
З курятиною та грибами  200 87
З яблуками 200 75
Із солодким сиром  200 85
З маком та родзинками  200 85
ВАРЕНИКИ «КОЗАЦЬКЕ КОЛО»(без сметани і меду)
З м’ясом і  смаженою цибулькою  200 110
З телячими потрохами і  смаженою цибулькою  200 95
З картоплею та грибами і  смаженою цибулькою  200 84
З картоплею та зеленню і смаженою цибулькою  200 84
З капустою і смаженою цибулькою 200 82
Із солоним сиром  200 86
Із солодким сиром та родзинками 200 86
З маком 200 86
З вишнями 200 86
ПІЦА
Маргарита (сир, помідори, базилік,соус) 400 122
Везувіо (сир, шинка, гриби, помідор, соус) 400 135
Салямі (сир, салямі, ковбаски мисливські, маслини, цибуля, соус) 400 145
Гавайська (сир, курка, кукурудза, ананаси, соус) 400 155
4 cири (вершки, моцарела, едам, горгонзола, пармезан) 400 167
Діабло (сир, салямі, перець халапеньйо, каперси, маслини, соус) 400 167
З морепродуктами та вершковим соусом 400 194
ГАРЯЧІ СТРАВИ
Качка з яблуками  (на вагу) (від 1 кг)  1000 465
Нога свиняча запечена (на вагу) (від 5 кг) 1000 850
Козацька вечеря (телятина у сметано-гірчичному соусі) (від 5 порцій) 250 235
Печеня по-карпатськи (картопля, свинина, гриби, сметанний соус) 300 175
Хек тушкований з овочами  250 225
Короп смажений з цибулею 300 154
Скумбрія на грилі (ціла рибка) (на вагу) 100 73
Лосось стейкна грилі (на вагу) 100 150
Філе лосося з помідорами чері з соусом бешамель 100 225
Дорадо на грилі  (ціла рибка) (на вагу) 100 134
«Для ДУЖЕ веселої компанії»(Курячі крильця, свинячий ошийок,  свинина на кістці, телятина на кістці,  з картоплею по-селянськи та томатним соусом) (1200/300/ 100) 1600 990
Свинина на кістці з соусом (мангал) 250 240
Телятина на кістці з кисло-солодким соусом (мангал) (на вагу) 100 119
Шашлик  зі свинини 150 184
Шашлик з курки 150 144
Шашлик  з телятини 150 198
ГАРНІРИ
Картопля запечена по-селянськи 150 78
Картопляне пюре 150 60
Картопля фрі з кетчупом (150/30) 180 78
Лаваш із сулугуні та зеленню з томатним соусом на грилі (150/30) 180 68
Овочі на грилі 200 148
Кус-кус з овочами 180 78
СОУСИ
Томатний (від 3 порцій) 100 50
Кисло-солодкий (від 3 порцій) 100 50
Тартар (від 3 порцій) 100 50
Гірчиця 50 20
Хрін 50 20
ХЛІБ
Пампушки з часниковою підливкою 120 22
Хліб чорний чи білий (4 шматочки) 100 10
Хліб домашній, випечений у печі без дріжджів (2 шматочки, від 10-ти порцій ) 100 26
НАПОЇ  
Узвар з яблук, груш, слив, абрикос 1000 80
Компот 1000 80
Морс 1000 105
Мінеральна вода "Аквамінерале" не газована/газована 500 35
Мінеральна вода "Боржомі" 500 55
Сік "Сандора" в асортименті 1000 80
Напій "Пепсі"/ "Мірінда" / "7-ап" 500 40
СОЛОДКІ СТРАВИ ТА ДЕСЕРТИ
Яблучний пиріг  180 114
Вишневий пиріг 180 124
Шоколадний торт з карамельним соусом 100 144
Медовик 130 132
ФРУКТИ
Банан 500 100
Яблуко 500 75
Апельсин 500 125
Мандарин 500 125
Ківі 500 125
Виноград 500 175

 

ЗАВАНТАЖИТИ Банкетне меню в Excel з можливістю самостійно створити свій власний банкет.

2009 – 2018 © Етнографічний комплекс «Українське село»