Фуршетне меню

 

Канапки    
  Вага, гр Ціна, грн.
Овочева (огірок, помідор чері, перець) (від 10 порцій) 30 35
Сало з огірком  (мелене сало, чорний тост, корнішон) (від 10 порцій) 20 35
Буженина з чері (білий тост, масло, чері, шинка) (від 10 порцій) 20 38
Шинка з чері (білий тост, масло, чері, шинка) (від 10 порцій) 20 38
Салямі з чері (білий тост, масло, чері, ковбаса) (від 10 порцій) 20 38
Моцарелла з чері (сир моцарелла, чері, базилік) (від 10 порцій) 25 40
Бринза з виноградом (бринза, виноград, базилік) (від 10 порцій) 30 40
Оселедець з чорним хлібом (оселедець, масло, лист салату, хліб) (від 10 порцій) 20 38
Сьомга з лимоном (с/с сьомга,  білий тост, вершкове масло, лимон, маслина) (від 10 порцій) 25 55
Цезар (смажена курка, чері, білий тост, лист салату, соус) (від 10 порцій) 25 45
Міні - млинці, роли    
З сьомгою та сиром (с/с сьомга, сир буко, зелень, лимон, млинець) (3 рола) 80 80
З червоною ікрою (червона ікра, вершкове масло, лимон, млинець) (1 млинчик) 40 70
З м'ясом (м'ясний фарш, млинець) (1 млинчик) 60 55
З фетою і зеленню (сир фета, зелень, млинець) (4 рола) 50 55
Слойки    
Слойки з лососем 30 шт*30гр 550
Слойки з беконом 30 шт*30гр 550
Тарталетки    
З сирним салатом (плавлений сирочок, часник, майонез)  25 25
З червоною ікрою (ікра, вершкове масло)  20 40
З куркою та грибами (курка, печериці, вершки)  50 40
З куриним паштетом (паштет, зелень, тарталетка)  30 35

 

ЗАВАНТАЖИТИ Фуршетне меню в Excel з можливістю самостійно створити своє меню.

2009 - 2016 © Этнографический комплекс «Украинское село»