Банкетне меню колиби "Поїхали!"

Тут їли разнії cтрави, і все з полив'яних мисок,

І самі гарнії приправи з нових кленових тарілок:

Свинячу голову до хріну і локшину на переміну,

Потім з підлевою індик; на закуску куліш і кашу,

Лемішку, зубци, путрю, квашу і з маком медовий шулик.

І кубками пили слив'янку, мед, пиво, брагу, 

сирівець, горілку просту і калганівку…

і це лише початок!!! Як бачимо бенкетувати для українців – ще й так, щоб столи ломилися – справа честі. А бенкетувати в "Українському селі" – отримувати насолоду тілом і душею. Тож, мерщій до колиби "Поїхали!". Адміністратор колиби радо допоможе Вам обрати серед безлічі колоритних страв банкетного меню саме ті, що смакуватимуть усім Вашим гостям.

Якщо ж у Вас є бажання самостійно обрати страви для Вашого свята та підрахувати його вартість, тоді до Ваших послуг БАНКЕТНЕ І ФУРШЕТНЕ МЕНЮ в Excel (скачайте і самостійно скомплектуйте банкет на свій смак). 

Прийміть до уваги і наші поради:

Визначтесь, скільки гостей ви плануєте запросити.

  • Необхідну кількість блюд для банкету зручно формувати, виходячи з кількості столів, за якими будуть розміщатися гості. У наших залах колиби «Поїхали!»за одним столом, з яких формуватимуть спільний банкетний стіл, можуть розміститись 4 особи, а в банкетній залі «Трапезна» – 5–6 гостей. Поділіть загальну кількість запрошених гостей на кількість осіб, що розміщуються за один стіл обраної Вами зали, і отримаєте кількість столів, на які потрібно подати однаковий набір страв.

Перший стіл – закусочний. 

  • За цим столом гості пригощаються холодними і гарячими закусками. Замовте холодні закуски щедро, адже саме вони справляють перше враження на запрошених гостей. Пам’ятаймо, що гості приходять зголоднілими, тому наїдків має бути вдосталь. Радимо обрати: 3 види салатів по одній порції на кожен стіл, соління, 2 види рибних і 2 види м’ясних холодних закусок, сирну закуску, пиріжечки, узвар чи компот. Фарширована щука надасть вашому святу особливої урочистості. Можна разом з холодними закусками подати фруктове асорті, яке додатково збагатить стіл, а чимало гостей із задоволенням чергують або поєднують фрукти із солоними закусками. Гарячі закуски подають за першим столом за 20–30 хв. після початку банкета. Це можуть бути вертуни, голубці, деруни, млинці, вареники чи інші страви із запропонованих у банкетному меню колиби «Поїхали!». Бажано обрати не менше двох видів серед гарячих закусок.

Другий стіл – основні гарячі страви. 

  • Зазвичай, такі страви подаються через годину від початку банкету. Оберіть основні страви, враховуючи гастрономічні прихильності ваших гостей: м’ясо (телятина, свинина), птиця чи риба. Кількість порцій кожної страви варто замовити з розрахунку 100 г на особу. Якщо ви хочете здивувати своїх гостей – замовте для них свинячу ногу в медовій заквасці, яку подадуть у феєрверкові з вогняних іскор. Такого вони точно не їли! Під час цього столу до основного гарячого варто замовити гарнір: печену картопельку, овочі з грилю чи будь-який із запропонованих у меню, краще два види.

Третій стіл – солодкі страви. 

  • Асорті з млинців чи пирогів, торт приємно вразять ваших гостей особливим смаком.

Рекомендована вага їжі на 1 особу: для чоловіків – 1200 г/особа, для жінок – 1000 г /особа (без напоїв). Якщо ваше свято без алкогольних напоїв – вагу варто зменшити на 200 г, як для чоловіків так і для жінок. Добираючи кількість страв, обов’язково враховуйте тривалість свята.

Вартість: від 700 грн. з особи + 10% за обслуговування.

Алкогольні напої: гостям «Українського села» дозволяється привозити для банкетів свої алкогольні напої за умови попереднього узгодження з адміністратором та сплати за послуги коркового збору. Також є можливість замовити напої з нашого алкогольного меню зі знижкою 25% для банкетів.

Замовнику категорично забороняється приносити для банкетного столу свої продукти або страви! 

З адміністратором колиби «Поїхали!» можна порадитись, завітавши до нас або за тел. 099-600-8-500

 

БАНКЕТНЕ МЕНЮ КОЛИБИ "ПОЇХАЛИ!"

 

ЗАВАНТАЖИТИ Банкетне і фуршетне меню в Excel з можливістю самостійно створити свій власний банкет.

2009 - 2016 © Этнографический комплекс «Украинское село»