Різдво Христове в Українському селі

Наше “Українське село” – це саме те місце, де можна відчути красу українського села ХІХ століття, поринути в безтурботний спокій і святкову радість. 

Приходьте з родинами та друзями, адже Різдво – це родинне свято, коли збираються всі рідні та близькі. Обов`язково відвідайте казковий вертеп, що знаходиться біля храму. Він особливо чарівний в цей таємничий вечір! Яскраві новорічні вогники освічують його на тлі темної ночі, а дерев`яні скульптури – персонажі зі сцени народження нашого Господа Ісуса Христа в цей вечір немов оживають. А взагалі, вертеп є постійно діючий, щодня, навіть в спекотний літній день. Завітавши до цієї казки, яка супроводжується Різдвяними піснеспівами, ви поринете у радісний день Різдва. Жоден наш гість ніколи не оминає можливість відчути радість Різдвяних днів! 

У передріздвяний Святвечір 6 січня 2022 року о 17:00 запрошуємо всіх до нашого Свято-Димитрівського храму на святкову надвечірню службу. В кінці богослужіння наш прекрасний хор заспіває перші у 2022 році різдвяні колядки. 

А вже після служби Ви маєте можливість завітати до української колиби, де всіх гостей зустріне затишна вечірня атмосфера українського дому та пригощатимуть традиційною різдвяною кутею! В меню в цей вечір пропонується спеціальна пропозиція “12 пісних страв”!

Святвечірнє меню:

1. Кутя 100 г;

2. Борщ червоний 400г;

3. Квасолевий паштет з грінками 100г;

4. Оселедець з цибулькою 150г;

5. Салат Вінегрет 200г;

6. Голубці з картоплею та соусом з білих грибів 250г;

7. Вареники з капустою 200г;

8. Смажені пироги з горохом 200г;

9. Риба тушкована з овочами 250г;

10. Печеня в горщику 300г;

11. Пампухи з цукровою пудрою 100г;

12. Узвар 500мл.

Вартість 1100 грн.

(бронюйте столики завчасно – бронь до 6 січня, 15:00 за тел: 099-333-0770).

Зранку 7 січня о 10:00 чекаємо Вас на Святкове Різдвяне Богослужіння у храмі, яке є особливо радісним! 

А вже об 11:15 (одразу після служби в храмі) всі разом з чудовим церковним хором традиційно будемо колядувати біля храму на вулиці.

Знов таки, свята без гарного смачного обіду – не буває! Вас чекають смачні українські страви в колибі «Українське село», які дозволять вам по-справжньому розговітися. Всіх гостей колиби в цей день частують кутею і радують колядками! Так що готуйте цукерки, прянички та “п’ятаки”!

У майстернях етнографічного комплексу “Українське село” і дорослі, і малі зможуть помайструвати та зануритися в народне ремесло.